Vill du göra dig synlig för landslagsledningen?

 • Vid tillfälle kommer landslagsledningen finnas ute på tävlingar. Dessa tillfällen kommer annonseras ut här på bloggen i förväg!
  Passa på att anmäla ditt intresse i förväg. Detta kan göras via mail
  HTM: owejolly@hotmail.com
  Freestyle: renata.johansson@hotmail.com
  eller om det finns tillfälle på plats!
 • Filma träning och tävling! Skicka till samma adresser som ovan.
 • Tävla och var aktiv. Freestyle världen är liten. Självklart kommer vi även hålla koll på hur det går på tävlingar även om vi inte kan närvara.
  Kom dock ihåg att vi kan titta lite annorlunda på en tävlingsprestation än vad domarna gör. De ska döma det som visas för dagen. När vi tittar på ekipagen tittar vi efter kvalitéer som visar på god potential. Allt behöver inte vara perfekt på plats. Vi måste också se till att laget får den helhet som vi eftersträvar. Programmen kan därför vara en faktor som också påverkar.
 • Värt att nämna är också att vi letar efter en LAGmedlem! Hjälper du andra med tips och idéer till förbättringar? Är du lyhörd när du själv får hjälp? Sådant uppmärksammans ofta och i en liten sport som vår. Det är egenskaper som gör sig väl i ett lag! 😉
  Hur man beter sig utanför planen är också viktigt. Hur du bemöter dina medtävlande och tar hand om din hund osv. Man ska vara en bra teamplayer och en förebild!
 • Till sist! Det viktigaste av allt. Du gör inte det här allena. Du har en hund med dig. En hund som inte kan säga något om vad den har för planer och önskningar det här året. Din allra största uppgift är att, oavsett hur det går med tävlings- eller landslagsdrömmar, se till att din hund känner sig som den stjärna den garanterat är!