Workshop inför NM

I år går nordiska mästerskapen i freestyle och htm på hemmaplan på Stockholms hundmässa!
Vi som är uttagna till detta mästerskap träffades därför i helgen i Kungsörs HundArena för en workshop.
På lördagen var en representant från landslagsledningen med och informerade om allt vi behöver veta när det gäller det praktiska. fb_img_1477873245666
Resten av helgen tränade vi för fullt och finslipade detaljer i våra program. Vi delade upp tiden och tränade ett ekipage i taget så att alla fick riktigt mycket hjälp med det man önskade. Massor av bra träningstips utbyttes och vi tränade även med höga applåder och hejarrop så att hundarna vänjer sig.
Ett av Gastons favorittrick är när han får backa upp och stå på händer. received_10154083211596687
Ichi kan även hon stå på händer och hon kan även gå på händer, vilket hon tränade under helgen. Det fick vi tyvärr inte på bild, men ni som kommer till mässan kan njuta av det i deras program. Här tar hon i stället en vilopaus i Agriastolen.
fb_img_1477873174683
Stort tack till Kungsörs HundArena för att vi fick låna hallen i helgen – den var helt perfekt att träna i. Här ser vi duktiga Iver i den fina träningshallen.fb_img_1477873154530
Så ett stort tack till Agria förstås, för supersköna stolar att sitta i under helgen och bra tygburar till hundarna när de väntar på sin tur.

Alla ni som gillar freestyle och htm – glöm inte att boka in 3-4 dec. och kom till hundmässan i Älvsjö och heja fram Sverige i stora finalringen!
/Lizette