Agriadansen!

Agriadansen som var under Djurens helg på solvalla var ett händelserikt evenemang. Allt från hästar, katter och marsvin på stället till att änder simmar runt  under domarbordet efter översvämning. Men en sak var ändå säker… vilken lyckad tävling och helg!!

En helg fylld av superduktiga ekipage i både freestyle och Heelwork To Music. Det är absolut oslagbart!

Personligen kan jag även säga att denna tävling var toppen för att utmana sig själv till en annorlunda miljö och stärka teamet med hunden! När jag och Ingvar körde vårt program så var det t.ex en häst som kom förbi gnäggandes i folkmassan kring tävlingsplanen! Något som jag inte kan riktigt få till själv när jag tränar hemma!

Tävlingen lockade mycket publik som stod länge vid planen för att se våra duktiga ekipage tävla!

  • Tack Lisa Bjöns för att du tog så fina foton ! Kontakta Lisa via facebook om du är intresserad av foton från tävlingen!

Vi fick även väldigt fina priser tack vare våra supersponsorer!!

 

 

 

 

 

 

Efter en helg som denna kan man inte annat än att bli inspirerad till att åka hem och träna ännu mer med hunden! Alla dessa duktiga hundar och förare ger inspiration! Vi vill gratta alla prisdeltagar och alla er som gick in på planen och framföra din och din hunds fina samarbete!

Här har vi några prisdeltagare, stor GRATTIS!

 

Vi tackar för en riktigt trevlig helg fylld med skratt och roliga, oväntade händelser. Nu laddar vi för kommande tävlinga och självklart så hoppas vi på att vi ses!!

 

Ett svar på ”Agriadansen!”

Kommentarer inaktiverade.