Nisse stoltserar med sin första Furever Catlady kattleksak i hela huset!

Detta var bara så roligt, Nisse tänker INTE lämna ifrån sig den bästa kattleksaken han stött på!

 

Om inte detta är en klapp på min axel med “bra jobbat” så tillåt mig få berätta att Nisse är svårimpad med leksaker vanligtvis.

Detta är precis mitt mål med Furever Catlady, att göra leksaker som faktiskt gillas!

 

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , , | Skriv en kommentar

Glad Alla Hjärtans Dag ifrån en uppklädd armé katter

Glad alla hjärtans dag ifrån ett helt gäng med glada katter och faktiskt även en glad Josie 😀 Idag är en superbra dag och jag hoppas att alla katter i världen får lite extra kärlek idag.

(Jag bryr mig om katterna, inte människorna =P)

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , , , , , , | Skriv en kommentar

Idag öppnar vi!! Furever Catlady kattleksaker

Äntligen!!
Efter månader av slit och glädje så har jag nu öppnat butiken www.furevercatlady.com

I butiken kommer mitt eget märke av kattleksaker att finnas alltefter de produceras. Läs gärna om min vision för att veta mer om vad mina planer med detta är.

Leksaker, smycken och annat i butiken hjälper även hemlösa katter i Sverige genom min kampanj hos Djurskyddet Sverige och jag kommer även satsa på att hjälpa katter med specialbehov utanför Sverige.

Ett litet axplock av det du hittar i butiken just nu:

Smycke guld hänge katthuvud - Furever Catlady Emaljerad pin, eat sleep purr repeat - Furever Catlady Katt tält lila med prickar - Furever Catlady Trump wig kattleksak päls - Furever Catlady Emaljpin Katt tass, tabby - Furever Catlady Kattleksak med fjädrar och fluffig boll - Furever Catlady

Det är så otroligt spännande och trots att det är kul att testa plastpinnar, rita upp skisser på kattvippor och rata kattmynta efter kattmynta så ser jag fram emot att kanske pausa lite i denna stress nu.
Nää kanske inte, men iallafall växla ner. Det behövs.

Varmt välkomna in!

www.furevercatlady.com

 

Publicerad i Furever Catlady, Okategoriserade | Taggad , , , , , , | Skriv en kommentar

Kattgenetik! Är nån av dessa katter av samma färg?

*trumvirvel*

Ja. Men näe. =P

Många tror att dessa tre damer har exakt samma färg och bara olika stadier av färgutveckling pga deras åldrar. Men det stämmer inte riktigt.

Från vänster till höger så är Ephora bruntabby, Diamina blåtabby och Cookie blå. Alla tre är mitted (vart det vita sitter) och alla tre är sköldpaddor. Men annars är de av olika kvalisort xD

Genetik har i många år varit mitt stora intresse och man får öva lite då och då med alla mail och meddelanden som inkommer om “vad är min katt för färg/sort”
Jättekul att få svara på lite sånt!

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , , , , , | Skriv en kommentar

Cat Whisper appen finns nu för iOS!

Äntligen!

En tidig morgon förra veckan fick jag en pling på mobilen strax efter att ha vaknat när Muffin jagade in Kanel till sovrummet och jag fick sära på dom, det var notis om att min app Cat Whisper nu fanns uppe på App store!! WHOOP!

Hämta för Android här

Hämta för iPhone här

I appen kan du ställa dina kattfrågor direkt till mig, shoppa roliga kattsaker och även ifrån min pärlbutik om du gillar att pyssla, du kan lära dig mer om ämnet katt och du hittar alla våra sociala media. Med mycket mera!

Publicerad i Josephine tipsar, Okategoriserade | Taggad , , | Skriv en kommentar

Noodle “Diamina” har blivit så småvuxen!

Kolla på storlilla tjejen!
Varannan dag ser jag mamma Cookie i henne och varannan dag ser jag pappa Muffin

Publicerad i Fotobomb, Okategoriserade | Taggad , , , , , | 1 Kommentar

Två spännande telefonmöten i veckan som kommer

Det rullar på med saker att göra, som vanligt när man heter Josephine Norman.

I veckan som kommer så har jag två roliga telefonmöten.
Först ett samtal med en app/digitala tjänster-utvecklare, vi ska prata om en idé jag har i hur man kan hjälpa en del av processen att adoptera hemlösa katter på katthem genom en digital tjänst (Nej, inte tinderliknande eller adoptionsappar som redan finns) Jag är all about lösa problem, inte återuppfinna hjulet!

Sen blir det en intervju om vad man kan eller inte kan ge sin katt att äta som man själv äter. Självklart kommer jag att visa vart det publiceras sen!

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , | Skriv en kommentar

Varning för katthår i ögat

Få ut det direkt!

Jag är fortfarande inte helt återställd i mitt ena öga ifrån i Måndags när jag fick in ett katthår där och inte fick ut det direkt. Jag försökte verkligen med alla inlärda knep jag har för att hitta det och få bort det, kanske skymtade jag det vid ett ögonblick (LOL) men sen försvann det lika fort igen.

Jag tänkte tillslut att jag nog bara hade petat för mycket och hade ont av det så jag satt ner och blundade med det ögat i längre stunder och sen försökte titta och blinka vanligt.
Men det gav sig bara inte så jag letade med ena ögat stängt efter koksalt eller ögondroppar i medicinskåpet men hittade inget så jag fick göra egen lösning.

Medan vattnet kokade på spisen så blinkar jag till och ner hänger var i ögat och jag springer upp till badrumsspegeln för att se vad som händer och inser att det nog ligger nåt där uppe under ögonlocket som skaver för nu börjar det att komma var av något slag.

Varje gång jag blinkar så sköljer en tjock hinna upp och ner, som följer med ögonlocket. Jag gör så gott jag kan för att få bort lite av det så jag kan springa ner till köket igen och fixa med koksaltlösningen.

När den är klar så tar jag med den upp och sköljer ögat med och får ut det sista varet ur ögat och kan äntligen lugna pulsen lite.
Morgonen efter vaknar jag med ögat svullet och en erfarenhet rikare!

Ta hand om ögonen – på både katten och dig själv!

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , | Skriv en kommentar

Appen Cat Whisper för alla som älskar katter!

Nu finns ÄNTLIGEN min app Cat Whisper tillgänglig för Android (iOS kommer inom kort)

Jag har jobbat på detta i jagvetintehurlänge och det har verkligen inte varit smooth sailing hela vägen. Jag har gjort det helt själv och nu hoppas jag att det kommer att funka som det ska 😀

I appen kan du skicka korta frågor till mig om kattproblem eller boka en tid för att chatta med mig. Du får även tillgång till min nya butik Furever Catlady som öppnar snart, min svenska pärlbutik, min kommande merch store och massvis med info om KATT såklart 🙂
Appen uppdateras kontinuerligt och du behöver inte hämta hem den på nytt för att se allt nytt som dyker upp!

Appen laddas hem ifrån Google Play här

Publicerad i Furever Catlady, Josephine tipsar, Okategoriserade | Taggad , , , | Skriv en kommentar

Furever Catlady är snart redo!

Jag är sååååååå spänd att få köra igång!
I många många år har jag haft en dröm om att få sätta mina planer i verket och skapa kattleksaker och andra kattrelaterade produkter som bygger på min kunskap om kattens beteende och psyke.

Jag gör detta helt själv och utan investering utifrån, så jag måste ta det i den takt jag har möjlighet till.

Men på ETT DYGN så har 630 personer signat upp sig!! Jag är sååå glad för det, och det fortsätter att ticka på alltefter mitt inlägg syns.
Den senaste veckan har jag helt klart slitit ut mig och det märks på hur djupt jag sover på nätterna, men så blir det när jag går all in!

Ovan är en av mina absolut första egna kattleksaker, och den är redan en hit!

Publicerad i Furever Catlady, Okategoriserade | Taggad , , , , , | Skriv en kommentar