Heja Flygresor.se!!

Om det är möjligt att rösta på bästa reklamen som nånsin gjorts så är denna mitt klockrena val. Jag vet inte vad jag gillar mest, låten, vita katten bakom disken eller den blå “manskatten” när han ler i slutet.

HEJA FLYGRESOR!!!

 

Publicerad i Okategoriserade, Videos | Taggad , , | Skriv en kommentar

Diamina Lonera 6 veckor gammal

Denna lilla fantastiska överraskning har nu blivit hela 6 veckor gammal. Jag vet inte om jag ännu är helt med på noterna om att vi har en liten kattunge här hemma, men hon är högst verklig och har en stark personlighet.

Hon har inga syskon men mamma Cookie och hennes halvsyster Vilda har tagit hand om den rollen bra för henne 🙂

Bädden i videon kommer ifrån Supercat.se och var mycket populärare än jag hade trott!

 

Publicerad i Okategoriserade, Videos | Taggad , , , , , , , | Skriv en kommentar

Höstig Söndagspromenad med Muffin

Det är så vansinnigt vackert ute nu och jag känner mig så välsignad som får bo mitt i naturen och ha detta omkring oss

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , , , , , | Skriv en kommentar

Rosa Oktober även för våra husdjur

Nu i Oktober så kan du vara med och stötta forskningen om juvertumörer som tyvärr drabbar både hund och katt. Det är vanligare än man tror och som uppfödare så ser jag hela tiden vad många fertila äldre katter som får juvertumörer och många gånger inte klarar sig.

Läs mer om Agrias rosa kampanj här och Köp rosa produkter ifrån Agriashop

Denna pärm är kanonbra att samla dina kattpapper i och spara undan visitkort och viktiga telefonnummer.

 

Publicerad i Josephine tipsar, Okategoriserade | Taggad , , , , , , | 1 Kommentar

Är det jag som är fånig eller vad?

Denna lilla överraskning alltså.

Ingen av mina katter är på något sätt bättre än den andra, men denna lilla tjej har fullkomligt stulit mitt hjärta på precis alla sätt som finns och fler därtill <3

Hon kom som en husgåva i samband med att vi flyttade hit till huset, är det hon som ska bli vår skyddskatt? Jag ser ofta tecken i saker som händer runt mig, och allt måste ha en mening när jag gör nåt. Är jag bara fånig?

Om hon är menat att stanna här för att skydda vårat liv och hus, vad skulle hända om jag säljer henne precis som de andra kattungarna som föds?

Ne…jag vet inte jag. Hon kramar mitt hjärta så hårt och eftersom det egentligen är många veckor kvar tills jag måste ta ett beslut så är det just nu bestämt att hon stannar iallafall 🙂

Publicerad i Okategoriserade, Uppfödning | Taggad , , , , | Skriv en kommentar

Kanel hos veterinären

Idag var det dags för Kanel och göra lite tester hos veterinären för att se om några värden ligger galet till som får henne att bete sig som hon gör med kisseriet just nu.

Veterinären kollade hennes vikt och tittade sedan i journalen för vad hon vägde när hon kastrerades för 2 månader sedan och det visar sig att Kanel har gått upp hela 1,2 kilo sedan dess!! WOW.

Hon kände på magen och sa att den är riktigt stor, jag sa att hon blir så efter varje måltid men det är vanligt för henne. Hon vart ändå orolig och sa att detta kan inte vara helt normalt och vi gick iväg för att kolla henne på ultraljud.

Veterinären tittade runt och vart så förvånad när hon insåg att magen inte alls har några fel, det är en glad och mätt mage. Förvånat går vi tillbaka in på rummet och en sköterska drar blod för att göra ett omfattande test på alla värden.

Veterinären kommer tillbaka in i rummet efter resultaten är klara och lika höga ögonbryn som innan så säger hon att allt ser perfekt ut, inte ens lite fel hittar hon.

Vi diskuterar lite och kommer fram till vad jag trott hela tiden, att detta är ett beteende och att Kanel eventuellt är stressad.

Det är skönt att höra att hon mår bra i övrigt, men mina planer fortsätter tills jag hittar vad som hjälper min älskade diva. (Mer om mina planer i ett separat inlägg)

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , , | Skriv en kommentar

Här traskar dom på….

…dom som egentligen är ovänner när de är inomhus.

Katter är bra lustiga ändå.

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , , | Skriv en kommentar

Hjälp till att hjälpa hemlösa katter

Just nu pågår en tävling på Agrias Facebook där man kan vinna detta underbara och unika armband som är designat av mig.
Nominera en eldsjäl som hjälper hemlösa katter genom att tagga personen i tävlingsinlägget och skriv varför du nominerar den personen.

Men inte nog med det, just nu och fram till första advent så ges 50kr av varje sålt Agriaarmband till arbetet med hemlösa katter i Sverige. Ge bort till en vän och gör samtidigt en riktigt god gärning!

Tack för att du bryr dig <3

 

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , | Skriv en kommentar

Min älskade Kanel mår inte helt bra

Kanel, världens bästa kattmamma och min bästa vän. Hon har börjat visa extrema tecken på stress och det gick ganska fort när det väl började.

Kanel är kastrerad sedan några månader och sedan dess har det kommit lite tecken på att hon inte är helt glad i flocken, bl a så kissar hon på hallmattan och även andra ställen som i pannrummet där kattsandspåsarna står och även på kläder i tvättstugan.

Jag har gett henne Cystophan i lite över en vecka nu och kommer fortsätta med det för att se om det kan ge någon effekt. Det är just nu i inkörsperioden av det så jag ger dubbel dos i ca en vecka till.

Nu har jag även beställt hem Feliway Friends att plugga in i väggen på båda våningarna i huset och en veterinärstid är bokad till nästa vecka för att göra grundliga tester på henne ifall något annat står på i henne. Jag är så otroligt påläst i detta ämne så jag känner att jag har en bra plan för detta, men är det så att inget är fel så måste jag nog låta henne få flytta till ett hem som inte har så många katter. Hon är så otroligt lycklig när vi är själva hon och jag. Men just nu vill jag inte tänka på den framtiden utan nu vill jag bara göra allt jag kan för att hjälpa henne.

Publicerad i Okategoriserade, Tankar och funderingar | Taggad , , , , | Skriv en kommentar

En liten video på bäbis och mamma Cookie

Titta och njut av den lilla krämbullen!

 

Publicerad i Okategoriserade, Videos | Taggad , , , , , | Skriv en kommentar