40,000 galna inlägg på Instagram

I ca två veckors tid har jag hållit koll på antalet inlägg jag har postat på Instagram, för jag närmade mig nämligen min 40k gräns och hade funderingar på att göra nåt speciellt av det. Kanske posta en speciell bild, kanske fråga vad följarna ville se. Jag visste inte riktigt för jag hade tid på mig att fundera – trodde jag ja!

Igår kväll kom jag på detta igen och gick in för att kolla den exakta siffran.
39,999!!!!! Whaaaaaaaaaaat! Nu kör vi!

Jag hade redan en tanke på vilken bild jag ville posta men jag hade tänkt hinna annonsera om detta i tid. Men nu fick det bli såhär. Bilden ovan är en bild jag aldrig visat, men som är så otroligt talande för vad jag gör hela dagarna och vad som tagit mig dit jag är idag.

Bilden nedan är en av de bilder som togs vid detta tillfälle. Inte kan du ana på denna bild att jag fotade utan byxor och med hög feber??

En annan som togs samtidigt i en annan vinkel 🙂

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , , , | Skriv en kommentar

Nytt och spännande samarbete med Djurskyddet Sverige


Jag är såååååååååå ivrig att få berätta om detta!

Från och med idag på självaste Kattens Dag så inleds ett samarbete mellan mig och Djurskyddet Sverige.
När jag tog kontakt med Djurskyddet så var det för att se över möjligheterna att få öronmärka bidrag till just arbete för hemlösa katter. Jag har i många år bidragit på olika sätt till olika delar av världen, men jag vill här i Sverige ha ett och samma seriösa ställe dit mina insamlade pengar går, för att kunna följa framgångarna och dela med mig av det till er. Jag hoppas även på att få bli lite mer engagerad i lokalföreningarna i Sverige.
Läs mer om vårt samarbete här

Jag ska inte bli långrandig om detta, eller tigré som det ju heter på kattspråket. Men jag har en sista grej jag vill berätta och bjuda in er till för du kan faktiskt göra skillnad nu, idag. Här och nu!

För varje registrerad person i veterinärtjänsten FirstVet så skänks 25kr till min kampanj hos Djurskyddet och du betalar ingenting – men det är ändå tack vare dig som detta sker!
Pengarna doneras när du reggar dig via denna länk: FirstVet – en veterinär online

Är du redan reggad i appen? Det finns andra sätt du kan bidra om du skulle vilja det och det går bra att maila mig på josephine@josign.se för att prata mer om detta så kan jag förklara lite – eller så väljer du att skänka en gåva direkt via Swish (90 01 066) till Djurskyddet och märker din betalning med “Josephine” så går pengarna till denna kampanj för hemlösa katter.
”Djurskyddet Sverige sparar och hanterar dina uppgifter enligt GDPR. Läs Djurskyddets integritetspolicy på djurskyddet.se”

Dela gärna länken till vänner och tänk vilken stor skillnad vi kan göra när vi går ihop. Och självklart kommer jag att uppdatera er med nyheter ifrån kampanjen!

Tack så mycket Djurskyddet för att det fanns möjlighet att starta upp en kampanj för detta. Tillsammans kan vi hjälpa fler katter och nå ut på våra plattformar!

Publicerad i Josephine tipsar, Okategoriserade | Taggad , , , , | Skriv en kommentar

Kattkalender 1 December

Idag öppnar vi första luckan i vår kattkalender ifrån Kattpost

 

Publicerad i Okategoriserade, Videos | Taggad , , , , , | Skriv en kommentar

Trädgården frös till is

De bästa dagarna på vintern är när det är så kallt så att allt blir vitt. Varenda gren i trädgården är just nu vit och det glittrar så vackert.

Muffin följde med ut, han älskar ju kyla så detta passar honom perfekt. Det ska bli kul att se honom ute här när snön kommit

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , , | Skriv en kommentar

Det behövs fler videos på kattleksaker!

Då och då (läs jämt) så upptäcker jag något som behövs men inte finns och denna gången så är det videos på hur kattleksaker funkar.

Jag satt i helgen och ville hitta DEN DÄR leksaken till mina katter, den som skulle få dom alla att häpna och leksugna – även tant Kanel. Jag hittade en som såg lite klurig ut men butiken hade ingen informationstext alls utöver namnet, än mindre egen bild eller video. Jag provade att googla namnet på leksaken och ingenstans hittade jag en liten videosnutt där man ser hur leksaken funkar – och detta var ändå en aktiveringsleksak!

Att filma älskar jag så jag kör igång direkt!

Publicerad i Okategoriserade, Tankar och funderingar | Taggad , , | Skriv en kommentar

Följ oss när vi öppnar advents-ka(tt)lender

Inlägget är sponsrat av Kattpost

Vi tänkte att ni ska få följa med oss när vi öppnar en lucka om dagen i Kattposts adventskalender för katter.
När jag såg den så tänkte jag ÄNTLIGEN en kalender för katter som inte bara är en torr godis om dagen. Heja Kattpost!!

Videon visar bara hur mina katter reagerade på att öppna själva leveransen, snacka om godkänt innehåll! Vi ser fram emot att öppna en lucka varje dag med er!

 

Om du vill testa på vad KATTPOST är för någonting så har något som heter Singelpost, som alltså inte är en prenumeration utan bara en låda med godsaker och kul leksaker. Perfekt som julklapp till en kattvän.
Med koden: fjarilflickans får du 20% på en sådan låda t o m 2019-01-31

 

Publicerad i Josephine tipsar, Okategoriserade | Skriv en kommentar

Shoppinghelgen som gått överstyr

Nej, inte här hos oss men i Sverige.

Jag gillar att mina kunder shoppar extra, absolut. Men jag stöttar inte att stora kedjor var så snabba med att börja med “Black Weekend” som sen blev “Black Week” och jag har även sett “Black month”
Vi butiksägare måste följa med för att inte tappa våra kunder och vissa branscher har inte så höga marginaler att de kan hänga med utan att ta skada.

Med det sagt, ja, jag har också shoppat 😛 Det blev lite kattmat, några leksaker och en bädd som jag ser fram emot att de inte använder.

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , , | Skriv en kommentar

Harmoni i kattflocken

Man håller nästan andan när det plötsligt visar sig att det är total harmoni i kattflocken om 8 katter här hemma. Jag undrar fortfarande lite över hur detta gick till? Jag har ju bara 5 katter nyss.

Katter är beroendeframkallande och i skrivandets stund står en kattlåda i köket tillfälligt och där sitter nu Cookie och bajsar rakt framför mig i takt till kaffebryggaren och Muffin ligger på kökssoffan bredvid mig och visar att nu är det dags för mag-gos.

Vad vore livet utan katter? Nä, vad tråkigt.
Nu ska jag skopa bajs!

Publicerad i Okategoriserade, Tankar och funderingar | Taggad , , , , | Skriv en kommentar

Trött jag blir på Best Friend kattsand Cattia

I många år har jag köpt Cattia kattsand och när jag hörde av mig till företaget för att köpa i större mängd (pall) så sa de att det kan vi absolut fixa till dig.
Då bodde jag i lägenhet i Stockholm och var tvungen att återkomma när jag hade hittat platsen för dessa.

Jag hann flytta till Örebro och hörde då av mig och sa att jag är redo att köpa storpack nu, då säger de att nej tyvärr vi kan inte sälja till dig. MORR

Nu hör jag av mig igen och dubbelkollar om jag kanske fick prata med ett måndagsexemplar sist och vad säger de denna gång? Jo vi kan sälja till ditt företag. YÄY säger jag och ber dom återkomma med vikt eller antal säckar så jag vet och kan planera för beställningen.

Hör inget. Ringer upp och frågar och då är de tveksamma igen och säger att de ska kolla upp och svara på mitt mail.

Vad säger de i mailet?
Tyvärr kan vi inte sälja till dig.

Nu räcker det med detta velande och inte känner jag att jag vill gynna dom något mer med all den gratisreklam de får via mig. Nej tack, nu ser vi oss om efter ny kattsand!

Publicerad i Okategoriserade | Taggad , , | Skriv en kommentar

Ny artikel – Kattbeteende

För den som vill lära sig lite mer om sin katt och ha ett nytt verktyg kan läsa den nya artikeln jag har skrivit om Instrumentell Betingning, eller Instrumental Conditioning som det heter på engelska.

Det innebär att kattens beteende formas av handlingar den själv utför och i artikeln kan du läsa lite om hur du kan få användning för detta.

Läs artikeln om Instrumentell betingning här

Publicerad i Kattbeteende, Okategoriserade | Taggad , , , , | Skriv en kommentar