Jag lever för att hjälpa

För varje dag som går, så blir jag bara mer och mer ivrig att få hjälpa katter som behöver hjälp. Katthem som behöver hjälp. Vi måste göra vårat bästa för att höja kattens status <3

Detta har legat mig väldigt nära hjärtat sedan länge, men på senare år så har jag börjat göra något åt det, men jag behöver hjälp – att hjälpa.

Tillsammans med The photographers giving back award så försöker vi att få till en utställning i Stockholm där dels katter ifrån Stockholms katthem kommer att presenteras, men även kattporträtt som jag tagit i min studio. Utställningen är en ren donation och man kommer kunna donera pengar på plats, men även köpa tavlor där pengarna går oavkortat till katthemmet.

För att slutföra detta så behöver jag fotografera fler katter.
Så om du känner dig manad att ta steget att låta DIN katt hjälpa andra katter så hör gärna av dig! Jag finns i Nacka, Stockholm och det går bra att maila mig på info@josign.se

Tillsammans kan vi faktiskt göra skillnad <3

_DSC6033_2

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade, Tankar och funderingar. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *