Vi har bakat KanelMuffins ;)

Ååhh vad vi längtar!
Under helgen har Kanel och Muffin parat för fullt här hemma och nu håller vi tummarna att det kommer smått i slutet av Oktober <3

Jag har inte haft kattungar på ett helt år nu och börjar längta ihjäl mig lite 🙂
Om ca 3 veckor kan man börja se tecken på om hon är dräktig, men jag vet inte om jag kan lita på det för hon har visat tydliga tecken innan utan att ens vara parad, så jag får ha is i magen helt enkelt.

Kanel som är brunsköldpadda (brunt och rött) tillsammans med Muffin som är blå kan ge väldigt många olika varianter på ungarna. För den som är nyfiken på just utfallet kan kika in på min uppfödarsida Fjärilflickans.se

Nu börjar en lååång väntan 😀

DSC_6239_2 DSC_8184_2

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *