Grattis Kanel på ettårs dagen!

Idag var det Kanels tur <3
För ungefär ett år sedan så var jag sittandes med en avelshane och ingen hona till honom, så jag började leta efter en blåsköldpadda, alternativt blå. Medan jag letade och ratade honor i olika delar av världen så stötte jag på lilla Kanel i Polen, som hade helt fel färger, men som jag förälskade mig i direkt.
När jag sedan hittat min blåpadda så kunde jag ändå inte släppa Kanel så jag beslutade mig för att köpa båda två 🙂 De har varit som syskon sedan dag ett då de alltid har fått varit tillsammans och nu är de båda påväg till vuxenlivet tillsammans.
De är även båda två parade med Muffin så vi får se, eventuellt kanske de blir mammor tillsammans i Oktober.

IMG_2879.JPG

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *