Katt-chatt

Som många av er redan vet så håller jag i en katt-chatt då och då via min hemsida Catwhisperer. Där man kan fråga mig frågor gällande sin katts beteende och mycket annat.
Idag så pratade jag med människor ifrån flera olika länder och hjälpte dom med tips för att försöka undkomma diverse problem de har med sina katter.
Jag stötte även på frågan gällande kastrering, och om det är ”onödigt” att utföra en sån operation på sin katt.
Flera länder har väldigt olika syn på olika saker gällande katt, och kastrering är något som många tycker är onaturligt och inte alls ok att göra på en katt.
Här i Sverige så är det mer eller mindre känt att man gör detta strax efter man tagit hem en ny katt, för att slippa sätta ovälkomna kattungar till världen men också för att det är mycket snällare emot katten och den kan leva ett lugnare liv efter det.
Operationen är väldigt liten och ju tidigare man gör det, desto bättre.

Jag älskar verkligen chatt stunderna och hoppas det finns möjlighet i framtiden till att göra dom mer permanenta 🙂

IMG_5068.JPG

Delta i diskussionen

  1. HEJ
    Jag har en katthona (Birma) hon är 16 år, äter bra leker mycket, så hon är helt OK, men när min döttrar kommer hit med sina hundar, bär hon sig konstigt åt gömmer sig under sängen hon kan inte vara still går fram och tillbaka ( hon är inte rädd för hundarna) men har nu också revirpinkat när dom gått hem, hon har träffat hundarna under många år, och så bara helt plötsligt detta, det är väl någon slags stress, men kan du förstå varför helt plötsligt??

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *