2,5h lång intervju

Igår blev jag uppringd av Fotosidan Magasin som ville göra en intervju med mig som husdjursfotograf och även bjuda in mig att bedöma ett antal bilder som olika fotografer tagit.
Idag hölls intervjun och 2,5 timme senare är jag helt tom på ord 🙂
Det har börjat trilla in intervjuer på varandra, jag skickade även in svar på lite frågor till en kattidning idag.
Det är jättesvårt ibland att prata om sig själv, iallafall tycker jag det och det är nog för att jag sätter alla andra i första hand före mig, så det är så ovant. Jag har eventuellt lite planer på att fixa en samlad hemsida om vem jag är, så man inte behöver besöka alla olika hemsidor för att förstå vem jag är 🙂

I helgen är det dags att bygga kattungehage här och det ska bli superkul! Barnen börjar bli väldigt mobila nu så det är dags att låta dom få testa sina vingliga på större yta. Jag kommer visa bilder på bygget tänkte jag.

IMG_3092.JPG

Delta i diskussionen

  1. Är det någon/några av kattungarna det redan nu lutar åt som stannar? Rhex verkar vara en favorit! Vad är du ute efter? Specielle förg/täckning?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *