Caturday, oh caturday

Photo 2015-06-13 14 58 57

Vilket fantastisk väder det blev idag! Hoppas ni är ute och solar och badar, och tänker på mig lite som måste jobba =/

Just nu tar jag en paus och sitter i sängen med Metallica i hörlurarna och filar lite på min uppsats i studierna där jag ska studera en ”okänd” katt i sin vardag och skriva om dennes vardagliga beteende och mina egna slutsatser om det.

Det råder ett lugn här hemma idag, hos såväl två- och fyrfotingar. Det är inte alltid det händer (syftar mest på tvåfotingen) och det känns så underbart.

Kanel går runt med sin enorma mage och mår så bra med att vara dräktig, hon skänker mig så mycket glädje och kärlek varje dag. Muffin och Brownie som är så goa vänner nu har lek-, sov- och filosofstunder tillsammans om vartannat och dom är så roliga att titta på.

Nu när värmen kommer så vill jag tipsa om att göra kattglass!
Se hur du gör kattglass här

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *