Inväntar förlossningen

Idag är det dag 64 för Kanels dräktighet och ungarna kan komma när som helst. Hon är lugn ännu och boar lite då och då. Jag spenderar mestadels av mina dagar på golvet vid henne nu 😀 haha. Jag har köpt hem allt som behövs till både mig och henne när det är dags (till mig så menar jag bl a enkel middag att bara värma om jag inte hinner gå ifrån långa stunder)

Kanel är otroligt gosig som dräktig och just nu så vill hon gärna att jag både kliar henne på magen och i pannan, och hon spinner högt när hon ligger inne i sitt leopardtält där hon ställt till det med bäddningen som jag fixat =P

Jag längtar så att få se dom små liven, jag hoppas nämligen på att spara en hona och en hane ifrån denna kull så det känns lite mer pirrigt på något sätt!

Photo 2015-06-22 13 44 51

Jag håller er uppdaterade! Och om ni inte redan gör det så följ oss på Instagram för att se när det händer @fjarilflickans

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *