Kattklapparna är inslagna

Nu var det hög tid för att slå i kissarnas kattklappar 🙂

Varje år så säger jag samma sak, men det är en viktig sak att tänka på. Många kanske tycker att det är onödigt att ge sina katter julklappar och presenter, och ännu mindre att slå in dom osv för det har ingen effekt för katten – kan man tycka.

Men sanningen är att denna ritual gör mycket för människan bakom pysslet. Omedvetet så prioriterar du din katt högre och sätter ett värde på honom/henne genom att du tar dig tid för att göra denna mänskliga ritual när det är en speciell dag att fira. Jagmenarnaturligtvis inte att du värderar din katt lägre för att du bara köper något gott att ge som middag eller så, men att göra detta på samma sätt som du gör för nära och kära så blir katten automagiskt en stor del av din familj <3

   
 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *