Vi ÄLSKAR snö! :D

Jag och Muffin alltså..

Äntligen fick vi snö i Stockholm och direkt efter morgonkaffet igår så packade jag in Muffin och kameran och begav mig ut till skogen. Muffin älskar verkligen snön, jag insåg det för nåt år sen då han verkade mycket gladare över att vara ute på vintern än på sommaren. Inte konstigt då att han fläker sig framför kylen när jag öppnar den.

DSC_7584 DSC_7571 DSC_7562 DSC_7557 DSC_7551

Efter en liten rundvandring så blev det kallt om tossingarna och det var dags att mysa istället. Han visar det genom att ställa sig upp emot mig och när jag hukar mig ner så hoppar han upp i knät och spinner – vilket han inte gör frikostigt i övriga fall.

Så här gosimosar vi resten av vistelsen ute och det gjorde mitt mammahjärta så varmt och lyckligt <3

Delta i diskussionen

  1. Oj en sån tjusig katt jamar både George och Paddy… och matte kan inte göra annat än att hålla med…

    Instagram: sophia_george_paddy

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *