H-kullen föds!

Det har varit ett par spända dagar och jag blev så förvånad att Kanel gick över tiden för förlossningen. Igår kväll såg det ut som att det var nånting på gång så jag var vaken till 01:00 och sen gick och la mig med 3 alarm ställda för natten så jag kunde gå upp och kolla till henne – dock sov jag mig igenom alla larmen =/ Det är väl vad några oroliga nätter gör tillslut. Men det spelade ingen roll för det var lugnt 🙂

Kl 06:30 vaknar jag och bara säger ”Kanel?” och hon hoppar upp i sängen, sen kommer MoMo och ska mysa med mamma så de ligger tätt intill mig en stund, jag klappar Kanel på magen och känner att den känns annorlunda, det måste nästan vara dags nu äntligen, på dag 68.

Rätt som det är så får Kanel värkar, där och då i sängen så vattnet går på lakanen och jag blir alldeles glad och lättad i kroppen. Hon följer med mig upp och vill ha frukost, passar mig bra för då kan jag slå på kaffe iallafall 🙂
Jag spenderar ca 2 timmar framför bo”tältet” och sen bestämmer hon sig för att byta plats till den riktiga bolådan istället och nu sitter jag har och skriver efter att 6 ungar har kommit på ca 2,5 timmar totalt. Kanske är hon klar nu, jag vet inte riktigt.

Eftersom det gick som det gjorde förra gången så har jag varit lite nojig med gomspalt och andningen på dessa men vad jag kan se ännu så ser alla friska och fina ut 🙂

DSC_1245 DSC_1239 DSC_1244 DSC_1230 DSC_1235 DSC_1225

Delta i diskussionen

  1. Grattis till 6 fina små kattbebisar! <3
    Ska bli så härligt att få se dem växa på sig och håller tummarna att alla 6 kommer att må bra 🙂
    Vad duktig Kanel har varit <3
    Kram 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *