iams kattungemat ändrad

En av pappa Muffins största laster är iams kattunge blötmat. När Zoo.se sålde ut deras lager av denna för 50% så köpte jag på mig ungefär ett halvårs förbrukning och nu börjar den sina, så jag behövde köpa lite mer.
Då ser jag att man har ändrat den en aning, dels från 100g/förpackning till 85g/förpackning men även lite i innehållsförteckningen. Man har sänkt fetthalten med nästan en hel % (0,9%) och det är istället mer vätska i. Man har även tagit bort A-vitamin och minskat andel aska ganska mycket. Aningen mer protein (0,4%) har man tillsatt.

Muffin kommer bli lika glad för det, men jag skulle gärna vilja veta orsaken till alla dessa förändringar. Är det ekonomin eller har man för en gångs skull tänkt på katten som ska äta detta?

Photo-03-08-16-19-24-45

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *