Balkongen är kattsäkrad och redo! *bildbomb*

Äntligen kom lite sol så jag kunde avsluta innätningen av balkongen utan att frysa ihjäl 🙂

Nu sitter nätet på plats och balkongen är säker och redan testad. Det får bli en bildbomb! Om du vill se lite videos så kan du besöka oss på Instagram, vi heter @fjarilflickans där och om du inte har Instagram så kan du kika in här: www.instagram.com/fjarilflickans

Kom ihåg att det alltid är säkrast att näta in din balkong om du vill kunna släppa ut katterna ibland, dels så är dom säkra (halvkorta fall kan göra otroligt mycket skada också) men även kan du pusta ut och inte tänka på att ha stenkoll på dom när de befinner sig på balkongen. Det finns många olika varianter när det kommer till att säkra sin balkong, jag råder dig att googla och söka på Pinterest för att hitta tips om hur du gör med din utformning på balkong/veranda.

DSC_6974 DSC_6989 DSC_6992 DSC_6994 DSC_6997 DSC_6999 DSC_7002 DSC_7005 DSC_7022 DSC_7019 DSC_7025 DSC_7029 DSC_7031 DSC_7034 DSC_7038 DSC_7036 DSC_7037

Detta inlägg är publicerat i Fotobomb, Okategoriserade, och taggat med , , , . Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Balkongen är kattsäkrad och redo! *bildbomb*

  1. Anne skriver:

    Det blev jättefint och nätet är ju så diskret så det stör inte. Var har du köpt nätet och vad heter det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *