Hög tid att vänta bäbisar igen! :)

Nytt år, nya planer!

Nu har jag varit utan bäbisar alldeles för länge igen, så nu ser jag fram emot mina kommande planer. Eller ja, de har redan börjat kan man säga 🙂

För ca 3 veckor sedan parades Muffin med MoMo men jag är HÖGST osäker på att det har tagit för de lyckades inte så bra, dock har hon börjat visa lite tecken så vi får se hur det blir med det. Isåfall blir det smått i början av April.

Och idag har Brownie börjat para Cookie! Weeee <3 En parning jag har sett fram emot länge nu. Och jag har sett att han lyckas så där kommer det nog iallafall att bli bäbisar och dom är beräknade omkring 21-23 April

Det ska bli så kul att se pappa Brownie med sina bäbisar

DSC_7206

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *