Hjälp oss hjälpa behövande katter

Detta är ett inlägg i samarbete med Agria

Nu är det Mars igen, och som säkert många redan vet så är det nu som flest oönskade kattungar blir till för att sen växa upp utan ett kärleksfullt hem.
Därför är det SUPERVIKTIGT att hålla okastrerade han- och honkatter inomhus under våren, alternativt endast gå ut i koppel för att sedan gå in igen. Det kan gå fort, mycket fortare än man kan tro tills din okastrerade hane har parat minst en hona under en timmes promenad i solskenet.

För dig som har en okastrerad katt skulle jag vilja tipsa om att många veterinärkliniker runt om i landet har kampanjer för kastrering just nu, så passa på att kastrera dina katter så de får leva ett lugnt och skönt liv utan hormoner som bråkar med deras humör i vågor.

För att uppmärksamma detta så skänker Agria under de sista 10 dagarna i Mars 50kr från varje sålt Agriaarmband direkt till kastration av hemlösa katter.
Köp ditt armband på www.agriashop.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *