Vårt uteliv i trädgården *bildbomb*

Det absolut bästa med flytten vi gjorde i årsskiftet ifrån Stockholm till Örebro är att jag inte bara har gjort mig själv gladare utan faktiskt totalt 6 varelser är gladare! Jag och 5 kissar. Och sen är det lite fler människor som blev glad över det men dom räknas inte i skrivandets stund

Katterna är så glada över utelivet de kan ha i trädgården nu, jag har lite kvar att kattsäkra så att det är säkert att gå in och fylla på kaffekoppen utan att springa tillbaka ut och räkna katter (haha) Fast jag har iof köpt mig en pumptermos att ställa på altan för att slippa det problemet ändå.

Cookies mage växer, bara 2,5 vecka kvar tills hon värper kattbäbisar (weeeeeeeeee!!) Hon är väldigt försiktig med sin mage så hon stannar hela tiden på altan och vågar sig inte ut i det okända riktigt än, bra tänkt av henne måste jag säga!

er,

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *