Bäbisarna är här! *bildbomb*

I Fredags morse vaknade jag, efter att ha sovit oroligt hela natten, strax innan 9:00. Jag låg med öppna ögon en stund och bara vaknade, och då hörde jag ljudet som inte går att missta.

Små små gnyenden hörde jag och jag visste inte riktigt vart de kom ifrån.
Tro mig när jag säger att jag FLÖG UPP ur soffan där jag hade somnat, och jag irrade runt som sprattlande bacon i stekpannan för att försöka hitta kattungarna och Cookie.
Tillslut hittade jag dom längst ner i en stor klöstunna jag har i hörnet bredvid soffan. Jag kunde inte fatta att hon börjat utan att säga till mig!

Jag plockade ut en kattunge och la i bolådan, hämtade en till. Kände efter och hittade ännu en unge. Alla var rena och fina, Cookie hade tagit hand om dom precis som hon ska. Tog ut Cookie ur tunnan och försökte få henne att stanna i bolådan med sina 3 bäbisar men hon ville gå tillbaka till tunnan. Jag sträcker mig in och hittar ännu en kattunge där inne. Lägger denne i bolådan och ser efter igen i tunnan, och visst hittar jag en femte kattunge där.

5 kattungar hittade jag och alla var lika halvblöta men rena så de måste ha kommit tätt efter varandra. Tänk att Cookie har gjort allt detta själv.
Jag var så glad att de kommit, men kunde inte hjälpa att jag var lite ledsen över att jag missade miraklet och inte fick vara där med henne genom det. Sånt tycker jag är lite jobbigt och jag tar hårt på det
3 flickor och 2 pojkar blev det.

Men vilken underbar dag!
Bjuder på en bildbomb med sötnosar

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *