Nu är det tomt här igen

Det är inte alla som förstår att det faktiskt kan kännas tomt trots att jag har 5 vuxna katter hemma. Men nyss hade jag totalt 10 katter, så visst känns det tomt.
J-kullen har precis flyttat till sina nya hem och allt har gått bra, vissa har fått en ny kompis och andra är för tillfället bortskämda som ensamkatter med 100% uppmärksamhet på dem.

Jag satt här för nån kväll sedan och kände för första gången på väldigt länge att det faktiskt högg lite i hjärtat att de flyttat. Normalt så är de 13-14 veckor jag får med dom nog, och jag har alltid fokuserat på att jag hittat så bra hem till dom osv, men av nån anledning så vart jag lite ledsen nu =/ Dock är alla hemmen 100% rätt som vanligt, så det har inget med det att göra 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *