Att vara uppfödare i Örebro

Något som inte har varit lätt med denna flytt ifrån Stockholm till Örebro är veterinärs-delen av det hela. Nu när jag hade en kull med kattungar så hade jag inte en tanke på vilken kamp det skulle bli att hitta en veterinär som kan vaccinera mina ungar med ett av de två vanligast vaccinen man ger.
Det ena vaccinet är känt för att ge dåliga bieffekter på just ragdolls, så det ger jag inte om jag ens fick betald för det. Jag är då van att veterinärerna kan ta hem rätt vaccin isåfall, men wow vilket motstånd jag har mött här i Örebro.

Tillslut så hittade jag underbara Evidensia Analysen som inte hade några problem att fixa detta till mig.

Dock har jag ännu inte hittat någon veterinär som kastrerar kattungar, så jag vet inte hur jag ska göra med det. I Kumla gör dom det, men efter att ha talat med dom i telefon om detta så vågade jag inte lita på att lägga mina kattungars liv i deras händer så efter att ha bokat tid så avbokade jag snabbt som sjutton igen.

Jag var helt klart bortskämd med så fin service av min hemveterinär i Stockholm <3

Delta i diskussionen

  1. Hade ingen aning om att du bodde i Örebro! 🙂 Har följt dig på Instagram tidigare men avföljde alla kattinsta’s och följer bara de närmaste. Men nu följer jag dig igen, haha.
    Jag vill tipsa om Smådjurskliniken Sellvens som finns utanför Fjugesta. Det tar bara 10 min från Örebro. Sellvens tar sig verkligen tid för ens katter. Jag gillar inte Kumla alls, bara i nödfall. Jag har tre Maine Cooner och är en hönsmamma. Jag har dock ingen aning om vad de anser om kastrering och så men de är verkligen bra.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *