Brownie-clown kanske har lyckats igen

Min älskade lilla clown Brownie är lite wonky när det kommer till tjejerna, hur han lyckades få Malvae och Cookie dräktiga har jag ingen aning om för varje gång han parat det senaste halvåret så sitter han högt uppe på ryggen på honorna eller lägger sig på sidan.

Jag har börjat fundera på att kastrera honom ganska snart men jag vill så gärna att ha ska få minst en kull till och hade inte planerat att det skulle bli såhär kämpigt. Både MoMo och Kanel har varit inne hos honom utan att det blivit något.

Så började Kanel löpa precis när kattungarna flyttade så jag satte in henne till Brownie och bannemej jag tror han lyckades bättre denna gång! Så nu längtar jag och Kanel till hennes egna bäbisar i Oktober. HÅLL TUMMARNA!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *