Kom och prata kattmat med mig på Söndag!

Anmäl intresse till eventet här för att få en påminnelse på Facebook när det är dags: https://www.facebook.com/events/139551940037027/

I över 4 år har jag klurat och vänt och vridit på varje cell i hjärnan för att försöka hitta en lösning på hur jag skulle kunna göra nåt jag verkligen vill göra och som gång på gång bevisas för mig att det behövs.

Jag hade en frågelåda öppen i lite över ett år och fick över 3000 frågor om katt, i genomsnitt så var det ca 8 frågor om dagen. En av de främsta frågorna var om just mat och beteendet omkring det.

Nu har jag kommit så långt att jag har lagt vissa saker åt sidan och fokuserat om, så nu vill jag börja prova om detta kan funka. Jag vill hålla i en chatt en gång i veckan som till en början kommer fokusera på kattmat och beteendet omkring det, jag kommer även styra in på rå föda som är väldigt efterfrågat.

Alltså, det jag kan hjälpa dig med är bl a (men mycket mer än så):

  • att förklara hur du övergår till en ny sorts mat
  • varför katten plötsligt vägrar äta
  • vad som är bra och dåligt för katten, och varför
  • hur du introducerar rå föda
  • och olika sorters beteendemönster i koppling till mat

Kom ihåg att mitt expertområde är beteende, jag är varken veterinär eller dietist, men kan eventuellt hänvisa dig vidare om det behövs och även återkomma med ett svar vid nästa chatt.

SKRIV NU UPP DETTA I KALENDERN!
Söndag den 26:e November kl 18:00 – 20:00
Plats: www.catwhisperer.se

Vi testar och ser hur det går, jag vet ännu inte hur mitt chattsystem klarar av många samtidigt så håll ut och tack för att du vill vara med och utveckla detta!

Sprid gärna till dina vänner, så ses vi på Söndag kväll!

 

Detta inlägg är publicerat i Josephine tipsar, Okategoriserade, och taggat med , , , , , , . Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *