Såhär handlar jag kattleksaker

Det är likadant varje gång jag går in i en djurbutik och viker av till kattleksakerna, jag vet ju min rutin men av nån anledning så tänker jag att jag ska agera annorlunda varje gång.
Med tanke på videon i min förra post så skulle man inte kunna tro att det är såhär det går till när jag är i en djurbutik.

Jag tittar på alla de färgglada leksakerna och ögonen börjar dra åt olika håll till de leksaker som mina ögon vill titta på. Jag vill riva ner alla och ta med mig hem, men av nån anledning så låter det såhär i skallen:

 

“OMG den(!!) var gullig….men det där glittret kommer nån tugga i sig och det kan fastna i halsen. ÅH DEN! Neee gummisnoddarna är ju rena dödsfällan för ungarna. Okej den HÄR måste vi ha……om den inte hade snören som hängde ifrån den.”

Vad handlar detta om? Har jag gått och blivit föråldrad nu eller??
Moroten som ligger där framför Cookie är megastor och tråkig – men säker! 😀 hahaha

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade, Tankar och funderingar, och taggat med . Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *