Dags för bäbisarna att flytta

Jag har legat däckad från innan nyår tills i stort sett igår, jag vette sjutton vad jag åkte på men det var nåt i hästväg.

Flytten av Brownie tog väldigt hårt på mig också, men det gick så otroligt bra så fort i hans nya hem med sin son, så det lättade på hjärtat. Äntligen får min älskade kille vad han behöver och mår bäst av.

Nu har det blivit dags för kattungarna att flytta, igår flyttade Nikko och idag flyttar King och Epix. Av nån anledning känns det lite svårare än vanligt med denna kull, det har under dessa 13 veckor varit nåt speciellt med den här kullen men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad.
Alla mina kattungar är speciella på nåt sätt, men nåt är det med dessa.

Här är de som just nu är kvar här hemma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *