Nu startar Lilla Instagramskolan!

Jag älskar att dela med mig av information jag har kunskap och erfarenhet av, och nu har det landat på det heta ämnet INSTAGRAM.

Som många säkert redan vet så har jag ett Instagramkonto med otroligt många följare (336 124 i skrivandets stund) och jag har haft kontot i ca 4 år nu. Kontot har växt organiskt, dvs helt utan att köpa följare eller annonsera. Jag har helt enkelt hittat hur man gör för att bli stor på Instagram 🙂

Så nu har turen kommit till dig att få ta del av mina tips och guidning till hur du kan skapa ett konto på Instagram som ska växa med följare och engagemang.
Kattkonton i all ära men dessa tips kommer du kunna använda om du så har en butik och säljer inredning, eller har ett personligt konto med bilder ifrån din trädgård – jag kommer att fokusera på just katter, men det är för att mitt konto består av just det.

Du hittar denna lilla skola i toppmenyn, och varje del skapas i separata inlägg.

Detta kommer du att få lära dig:

  • Hur du fyller i information om det du ska dela med dig av (bio)
  • Hur du lägger till flera olika konton, och hur du kopplar ihop Facebook
  • Hashtaggar – vad är det och hur använder man dom
  • Skapa innehåll som engagerar
  • Knep för att få fler följare och likes
  • Sända live, skapa storys och highlights

Med mycket mycket mer 🙂
Om du som läser detta precis nu har nåt du vill att jag ska ta upp så vänligen skriv en kommentar här nedan så tar jag med det i skapandet av denna skola. Tack på förhand för tips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *