Han kom på mig med att fota kattbajs

Rubriken är inte för att väcka intresse, det är precis vad som hände!

Jag städade kattlådorna en morgon och rätt som det var så såg jag den perfekta kattbajshögen och tog fram kameran, glatt omedveten om att karln står bakom mig och undrar vad f*n jag håller på med! LOL!

Det låter ju supervidrigt, men jag håller faktiskt på att samla ihop bilder på kattbajs för att göra en artikel om hur du ser på bajset hur katten mår och om det katten äter är bra eller inte. Så det är nödvändigt. SKITNÖDVÄNDIGT helt enkelt!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade, och taggat med , , , . Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Han kom på mig med att fota kattbajs

  1. Ankie skriver:

    Hahaha, sjukt men det inlägget ser jag verkligen fram emot

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *