Instagramskolan, Del 6, Följ konton du gillar

När du klickar dig fram på fina bilder och roliga videos så glöm inte att klicka på kontonamnet ibland för att se fler inlägg av samma person. Om du gillar vad vissa personer lägger ut så kan det vara dags att följa dessa konton.

När besöker kontot så står det högst upp på en lång knapp ”Följ”
Klicka där för att följa kontot.

När du följer ett konto så kommer du att få upp den personens inlägg i ditt flöde som du hittar genom att klicka på ikonen i nederkant som ser ut som ett hus. Där kommer du att se blandat med inlägg ifrån alla du väljer att följa.

Om du skulle vilja sluta följa något konto så klickar du på samma ställe som när du började följa, fast på lilla ikonen som är en människa med en liten bock vid sidan av. Du kommer få bekräfta genom att klicka på ”Sluta följa” i lilla popup-rutan som dyker upp

Följ konton som inspirerar dig och kom ihåg att även detta påverkar vilken typ av inlägg som du ser på sidan du kommer till när du klickar på förstoringsglaset. Om du följer massor av sophämtningskonton så kommer du få se inlägg som handlar om sophämtning 😀

Instagram försöker lära sig vad du gillar så du ska få se mer av det, så det är inget konstigt egentligen men ibland kan det vara lite irriterande dock. Bara att gilla läget!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *