Så fina ord hela tiden

Jag får så fina meddelanden av följare på social media och även här via bloggen, tack så enormt mycket för det.

På Instagram kommer det flest såna meddelanden och det har inte stannat av ännu på de 4-5 åren. Människor som inte kan ha katt som känner att de nästan samäger mina katter genom skärmen pga allt jag postar. Människor som går igenom svåra tider i livet och som finner glädje via mitt konto.

Detta fick jag igår på mailen:
“I like you as a person even if I didn´t meet you.
I just can feel the love between you and your cats. You are passionate about your cats. You do everything for them. Thats very nice.
Your account helped me through dark times and lifts me up every day.
Thank you so much for that!!!”

Jag försöker att besvara alla meddelanden jag får och varje ord betyder massvis för mig.

Tack igen!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade, Tankar och funderingar, och taggat med . Skapa ett bokmärke

4 Inlägg för Så fina ord hela tiden

 1. sonja pålsson skriver:

  Hej
  Instämmer helt, Instagram är det första jag kollar när jag går upp på morgonen. Det är absolut det bästa sättet att få en varm start på dagen. Dina bilder och videos är helt fantastiska. Sen orkar jag med en titt på Aftonbladet och kollar in allt elände som finns.
  Jag har följt dig hela tiden du har bloggat på Agria och genom bloggen hittade jag till Instagram. Följer sina “barn” också. Kommer ihåg när Mino flyttade till USA och när Rex föräldrar kom och hämtade honom. Tack för alla underbara bilder och videos. Ha en bra dag

  • Josephine skriver:

   Tack Sonja! Jag blir ju alldeles blöt i ögonen när jag läser sånt här. Det gör mig så glad att kunna påverka på så många olika sätt, smått som stort <3 Tack igen för att du följer oss på sociala medier och bloggen! Kram ifrån oss hela högen 😀

 2. Ankie skriver:

  Hur hittar jag dig på Insta? Precis hittat hit till bloggen och följer dig gärna på fler ställen

  • Josephine skriver:

   Hej Ankie! Vad roligt att du hittat hit 😀 Du hittar oss på Instagram under alias @fjarilflickans och på Facebook under alias Fjärilflickans Sverige <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *