Vilken ***** kväll/natt!

Igår kväll omkring 20-tiden kanske, så bestämde sig högdräktiga Kanel att kliva i bolådan med Cookies kattungar i, och sen bestämde sig Kanel för att det var hennes ungar!

Eftersom hon har hållt sig långt ifrån bolådan och t o m rummet där den står i så har jag inte lagt mer energi på att försöka sära på dom eller så. Men nu har nog hormonerna kickat in hos Kanel och hon kan eventuellt tro att dessa 2 veckors-kattungar är de som hon gått med i magen (och som ännu är kvar där inne)

Jag lät henne vara ett tag för man märkte vad stressad hon blev om jag tog ut henne ur bolådan. Efter ett tag tog jag bor henne och stängde ut bolådan och alla andra katter utanför sovrummet.

Hela resten av kvällen så var Kanel lugn en stund och sen var hon igång och ropade, klättrade upp till mig i sängen och pratade mig rakt i ansiktet och efter jag kliat henne på magen så lugnade hon ner sig och hoppade ner på golvet och sov. Fram och tillbaka.

När min pojkvän kom hem ifrån jobbet så var vi alla i sovrummet resten av kvällen/natten och Kanel gick upp och ner, ropade och pratade om hur hon mådde. Jag vaknade runt 04:30 och Kanel klämde in sig mellan oss i sängen och bara kurrade och kurrade högt.

Tillslut somnade jag när Kanel lugnade sig omkring 5-5:30.
Idag är jag lite mör men redo för ännu en kväll/natt av vankande  😀

Livet som kattuppfödare!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade, Uppfödning, och taggat med , , , . Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *