VI HAR KÖPT HUS!!

Nu kan jag inte hålla mig längre!!

Imorse vaknade jag till omkring 07:20 och trodde vi hade försovit oss, men det var pga fjärilar i magen som jag vaknade. Klockan 11:00 i förmiddags skrev vi kontrakt på vårt första hus!

Vi hittade detta hus (eller ja, det är mer en gård) på Hemnet på Kristi himmelsfärdsdag och åkte förbi och tittade på det. Känslan vi båda fick av platsen, gården och ljudet av naturen fick oss båda att verkligen se oss bo och leva där tillsammans.

Och nu är det vårt! 😀 Vi är så glada och förväntansfulla. Jag kan inte sluta bläddra i tidningar för att få lite idéer.

Denna gård har ett hus på två våningar som är “bohuset”, det är det på bilden ovan. Sedan står det en flygelbyggnad bredvid på nästan samma markyte som bohuset men med endast en våning. Där ska jag ha mitt företag (www.frost08.se) och lagerhållningen för det.
Där inne kommer det även finnas ett gästrum redo att användas.

Utöver dessa byggnader så finns där även en riktigt stor loge på två våningar, två garage och en stor verkstad. Samt en trädgård på 8000 kvm.

En av de saker som toppar listan på mina magfjärilar där, är att jag äntligen kommer att återuppta min fotografiverksamhet (Husdjursfotograf) det har jag längtat efter att kunna göra i flera år.

Jag är så glad och längtar så att få flytta in och börja leva och jobba här!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade, och taggat med , , , . Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *