Sladdlös dammsugare + kattsand = SANT!

Jag har ÄNTLIGEN löst det stora problemet! (se längre ner)

För ca 3 år sedan så bestämde jag mig för att köpa en ordentlig sladdlös dammsugare så jag plockade med mig en påse kattsand (jodå!) till Elgiganten och bad om att få testa deras värstingar för att hitta vilken som klarar av att dammsuga upp kattsand.

Jag stod där i butiken och hällde ut kattsand på deras golv för att dammsuga upp och hälla ut igen och dammsuga upp osv.

Det var ju ingen som fick mig att häpna direkt för ingen klarade av att suga upp de små kornen utan att lämna kvar mycket. Jag använder t o m en sand som har otroligt små och lätta korn.
Endast en dammsugare stack ut ur mängden och jag tänkte att det får duga för det är mer än kattsand jag vill kunna suga upp.

I 3 år har jag kämpat och gett upp om att få använda denna dammsugare för just kattsand, det bara kastas ut sanden bakåt igen så man får köra många vändor innan det mesta kommit upp. Det skulle gå många gånger fortare att bara sopa.

Jag har testat att hålla skaftet mer upprätt och sett lite skillnad i effekten på kattsand, men ändå inte klockrent.

LÖSNINGEN!!

Av nån anledning så kände jag för att slö-dammsuga lite idag med denna dammsugare och i det slöaste ögonblicket så bara drog jag dammsugaren istället för att skjuta den framåt och HIMLEN ÖPPNADE SIG. Kattsanden sögs upp!!

Se videon:

Jag har alltså bara vänt på dammsugaren så kattsanden sugs in bakifrån istället för fram. TADA! Det kanske inte funkar på alla men det kan vara värt ett försök om du också haft samma problem 🙂

Detta inlägg är publicerat i Josephine tipsar, Okategoriserade, och taggat med , , , . Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *