Jag är SÅ redo att fotografera katter igen!

Nu har min paus som kattfotograf (husdjursfotograf) varat allt för länge, den var ju även ofrivillig pga att jag blev av med min fotostudio.

Nu är jag i full gång att fixa i ordning det som ska bli min nya studio här ute på landet. Utöver studiofotografering vill jag kunna erbjuda fotografering i miljö, alltså exempelvis en hund som springer i fallande löv eller en katt som fångar flugor i trädgården osv.

Studion blir i logen som vi kallar den, det är en lada egentligen. I ladan finns några rum och ett av de större isolerade rummen är det som blir min fotostudio.

Jag har testat ljuset lite där inne och kommer nog att få bråka lite med det, men tillslut kommer jag på bra rutiner för det också.
Det jag vill göra i studion är att ha olika set på de olika väggarna. På bilderna nedan ser man hur MoMo sitter fint och posar på bordet som har en fin bakgrund och Nira satte sig framför den fina ladudörren så det blev bakgrunden på den väggen.
Så vill jag göra på fler platser där inne.

Jag är inte redo att ta emot kunder ännu, men jag ser fram emot det för under åren så vet jag att det är många som väntat på att jag ska öppna igen. Tack för ert tålamod! <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *