Bajspåsar – era svar

I ett inlägg så pratade jag bajspåsar och kom fram till att de är smidiga på ett sätt och inte på ett annat. Jag frågade er både här och på Facebook hur ni gör med presenterna som katterna lämnar i era kattlådor och svaren var väldigt spridda.

Många använder strö som är komposterbart – och jag hyllar er för det! Fortsätt så. Jag skulle själv vilja hitta ett sätt som det funkar här för oss, men jag kommer isåfall vilja separera bajset och kasta det i toaletten eller på annat sätt.

Andra använder olika sorters påsar att kasta varje rensning i och där var det spridda skurar med märken och kvalité och även pris såklart.

Det var ingen enfaldig vinnare utan alla gör så som de tycker funkar bäst för dom helt enkelt! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *