Träffa Batman – katten som är tidsmedveten!

Batman är en supergullig katt som även har en superkraft, han verkar nämligen ha en tidsuppfattning.

Varje vecka mellan torsdag-lördag så kommer det hem en hund till deras boende och den anländer 12.30 varje dag. Under denna tid så har katterna en reserverad plats i badrummet då de inte kommer överens med hunden så bra, vilket verkar ha funkat bra som kompromiss.

Batman dock, han väntar inte på att bli instoppad i badrummet inte utan han väljer själv att gå in i badrummet när han vet att hunden snart ska komma på besök. Batman har t o m sån träffsäkerhet att han vet när det är rätt dag.

Jag har jobbat med beteende i många år nu men detta var faktiskt nåt nytt som jag aldrig stött på tidigare. Iallafall inte med denna träffsäkerhet 😀

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade, och taggat med , , . Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *