De nya stamtavlorna som saknar vaccinationsintyg

Sedan de gjorde om stamtavlorna hos SVERAK så går man i taket varje gång kattungar ska vaccineras och säljas. Denna gång har jag bara en kattunge men nu får det vara slut på dumheterna, det ska sitta ett vaccinationsintyg på stamtavlan!

Såhär gör du om du vill ha det:

  1. Ladda hem ett tomt vaccinationsintyg här och skriv ut det, gärna på ett lite tjockare papper om du har möjlighet.

2. Häfta fast det på baksidan av stamtavlan, med trycket emot stamtavlans rygg.

3. Klar!

4. Nästa gång du tar med katten till veterinären så passar du på att ta med gammalt vaccinationskort och stamtavlan med det nya vaccinationsintyget på och ber veterinären föra över allt på intyget istället (detta är något alla veterinärer kan göra, fråga bara när du bokar tiden så kan de avsätta några minuter till det)

Visst är det underbart att hitta småsaker som gör vardagen enklare??

Detta inlägg är publicerat i Josephine tipsar, Okategoriserade, och taggat med , , , . Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *