OnsdagmittiveckanOJOJnukörvi!

Ja, lite som titeln antyder så går det i 120 just nu.

Det står lite still med kontakt ang beteenderådgivningen jag inväntar svar på om jag får bli en i teamet i en veterinärsapp. Och det innebär att kontakten med den förväntansfulla samarbetspartner Djurskyddet Sverige också står lite still just nu. Jag bör tillägga att här sitter en till som är förväntansfull!

Vid sidan av det så skapas det just nu WhatsApp stickers på mina katter som förhoppningsvis lanseras inom nästkommande veckor i WhatsApp appen och i samband med det tänkte denna enmansorkester försöka se över möjligheten att erbjuda min supportchatt via den. Det blir ju ännu roligare när man kan skicka emojis i form av mina katter fram och tillbaka – eller blir det bara mindre supportchattande då kanske. Ja det visar sig.

Jaha, vid sidan av det då?
Jo där sitter jag och läser avtal medan jag skapar något som heter Influencer rate card. Jag började med allt detta långt innan det hette “influencer” så jag har legat kvar i dåtiden men nu måste man visst hänga med i svängarna.
Bilden ovanför denna text visar business-MoMo som representerar mina siffror på mitt rate card 🙂

När vi ändå är inne på stora flugor så måste jag ju berätta att vår lilla rödtott Monti har blivit taleskatt för Real Färskfoder och vi är så stolta så jag, mamma Kanel och pappa Muffin. Monti som taleskatt går att se mer av här Real Färskfoders instagram

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade, och taggat med , , , , , , . Skapa ett bokmärke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *