Det här med produktutveckling…

Jag sätter 3 punkter efter titeln för det är lite så det känns just nu.

I samband med att jag gör mina studier i kattpsykologi, kattbeteende osv så lär jag mig mer och mer om vad som saknas på hyllorna i butikerna där vi köper saker till katter.

Matskålar som inte är anpassade för katten, leksaker som inte aktiverar dom på rätt sätt osv..

Jag har börjat skriva ner alla produkter jag kommit på och bygger upp de sakta men säkert. Jag tror jag är uppe i 6-7st produkter nu som många kattälskare skulle behöva/vilja ha/villhöva.

Just nu så är jag i steg 2 på en produkt och det är att hitta tillverkare av delarna så jag kan sätta ihop den själv. Produkten är ett hjälpmedel för att fotografera sin katt bättre med mobilen. Jag har använt mig av detta knep i många år men ännu finns ingen sådan produkt på marknaden så jag får göra den själv helt enkelt.

Detta är vad jag gnuggar mig i skallen över nu:

Detta är alltså en liten plastgrej som endast utgör 1 av 3 delar som denna produkten är. Jag sitter och pratar med tillverkare i Kina och Tyskland kvällarna i ända men det känns som att jag ändrar mig över hur denna ska se ut hela tiden. Inte lätt att skapa något då! =P
Igår kväll/natt kom jag på att plastdelen ska vara kromad.

Hur ska det sluta? Ja det undrar jag. Men kul är det! 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *