Tutorial – Gör en lekmatta till din katt!

Plocka fram ditt gamla garn och köp en billig sisalmatta på Rusta för nu ska här pysslas!

Denna lekmatta är en av de produkter jag har sett över möjligheten att låta tillverkas men jag har inte hittat någon som riktigt förstår min idé så jag bestämde mig för att bara göra en själv och skapa en tutorial så fler kan göra denna.

Grunden till denna ligger i kattens lekbeteende, vi har många en katt som går loss på en viss fläck på golvet och inte kan sluta – katten gör så för att fläcken inte beter sig som katten förväntar sig och det skapar bus och lek i kroppen hos katten.

Lite samma blir det med dessa bollar då de inte rullar undan när de puttar på en av dom. Det kan även vara en god tanke att endast fästa en garnboll på mattan, det kan locka fler katter till lek än om det är flera bollar!

Lycka till

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *