Morgonkaffe och kattbeteende

Min favoritkombo!
Jag har glädjen att få hjälpa en familj introducera sin nya kattunge till ett kattpar med kattityd. Video efter video ser jag precis vad jag förväntar mig ifrån denna situation och även om jag gjort detta länge nu så blir jag lite extra rak i ryggen när jag ständigt får bekräftat att jag faktiskt vet vad katterna kommer göra i nästa sekund.

Att sätta ihop katter som är främlingar är inte alltid lätt som en plätt och har man för bråttom så kan det gå illa och man kanske inte förstår varför. Det har sällan att göra med att katterna i fråga inte passar för varandra, för de har man inte fått veta än. Det är mest för att vi människor är lite snabba och även pga okunskap helt enkelt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *