Appen Cat Whisper för alla som älskar katter!

Nu finns ÄNTLIGEN min app Cat Whisper tillgänglig för Android (iOS kommer inom kort)

Jag har jobbat på detta i jagvetintehurlänge och det har verkligen inte varit smooth sailing hela vägen. Jag har gjort det helt själv och nu hoppas jag att det kommer att funka som det ska 😀

I appen kan du skicka korta frågor till mig om kattproblem eller boka en tid för att chatta med mig. Du får även tillgång till min nya butik Furever Catlady som öppnar snart, min svenska pärlbutik, min kommande merch store och massvis med info om KATT såklart 🙂
Appen uppdateras kontinuerligt och du behöver inte hämta hem den på nytt för att se allt nytt som dyker upp!

Appen laddas hem ifrån Google Play här

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *