Möte med Djurskyddet Sverige och information om cruelty free kattleksaker

Jag ber om ursäkt för min svengelska titel, men det ska inte behöva ta en kvart att skriva en titel bara för att man inte hittar orden! LOL

Okej, spännande saker som händer!
Igår hade jag ett telefonmöte med världens bästa Peter på Djurskyddet Sverige och hans kollega Emma. Det som diskuterades var hur jag ska kunna skapa mina kattleksaker med naturprodukter som följer djurlagarna och som garanterar en schysst process i ALLA led. Då menar jag ifrån vart kaninerna föds upp och hur, till hur fjädrarna samlas ihop innan de blir fantastiska Furever Catlady kattleksaker 😀

Jag är så otroligt tacksam för att Djurskyddet är med mig på denna resa att kunna få fram leksaker till katterna – som de faktiskt aktiveras av! Det finns ett hål i marknaden och det tänker vi fylla! Att få möjligheten att bolla detta direkt med Djurskyddet är en sån enorm gåva att jag inte behöver nåt annat i födelsedagspresent och julklapp för några år framåt
( jag väljer att gömma detta inlägg för vänner och familj =P )

Och med det nya förslaget på djurskyddsföreskrifter för hund och katt så blir det ännu viktigare med att få fram denna typ av kattleksaker som jag jobbar dag och natt för att skapa just nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *