Mina katter blir tecknade figurer. Kattporträtt

En av sakerna som händer just nu lite i bakgrunden är att en merchandise butik öppnas i mitt namn där man kommer kunna köpa lite coola prylar och kläder med mina katter på eller annan kul design som jag hittar på.

Jag är precis i sluttampen om att göra mina katter till tecknade figurer, det var inte helt lätt att lyckas få till alla 8 personligheter och deras speciella ansikten men jag tror jag är rätt så nöjd nu.
Nedan ser ni mamma Kanel och hennes dotter MoMo i en bild

Min tanke framöver är att jag kommer ta emot förfrågningar på att teckna katter, jag har redan fått massvis med lovord och kattägare som vill få sina katter avmålade men just nu har jag lite för mycket i huvudet för att dra igång det 🙂

Men det lugnar mig att sitta med det, och det är egentligen den enda anledningen jag kan fundera på detta just nu ens.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *