VetZoos nya express app levererar verkligen i expressfart!

Detta blogginlägg gör reklam för VetZoo.se och deras nylanserade app.

Jag fick ett meddelande om att VetZoo.se har en ny app som gör att man får prioriterad plockning när man handlar via den. Okej, låt oss testa den tänkte jag eftersom att mina beställningar där sällan är små och därför brukar dröja lite med plockning och utskick.

Sagt och gjort, dags att utmana dom!

Jag kunde inte scanna Bozitalådorna så jag fick istället välja sökfunktionen och sen välja de sorter jag ville ha.
Något jag inte väntade mig var att just denna process med att genomföra köpet faktiskt gick snabbare också och det kanske var för att appen laddade snabbare än hemsidan när jag ska lägga till alla hundratals lådor mat.

Notera rabattkoden i slutet av videon som ger dig 10% rabatt på alla dina köp hos VetZoo.se Använd kod: fjarilflickans10 i kassan för att aktivera den.

HÖR OCH HÄPNA för detta gjorde mig riktigt förvånad.
Kattmat med leverans direkt till dörren

500+ Bozitalådor hade jag stod på trappen bara 3 dagar senare =O
Vanligtvis har jag fått väntat minst 3 gånger så länge och ibland mer än så. Detta skedde alltså bara genom att jag handlade i appen istället och det kostade inget extra + fri frakt som vanligt över 500kr.

Hämta appen till iPhone här
Hämta appen till Android här

Bra jobbat! Jag är faktiskt imponerad 🙂

Bozita kattmat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *