Tuggleksaker för katter

Fler tuggleksaker till katter behövs verkligen för tandhälsan hos katt idag blir bara sämre och sämre. Det absolut bästa för en katts tänder är att få tugga på kött och ben såklart men det är inte alla hushåll som vill ge sin katt detta och då behövs alternativ.

Tuggleksaker till katter med kattmynta. Furever Catlady

För mitt eget märke av kattleksaker Furever Catlady så håller jag på att se över just detta med tuggleksaker. Det är inte så lätt som till hund att bara ge något som den ska tugga på och sen gör den det – no way! En katt är trots allt en katt som gör precis som den vill och inte vill.

Min första prototyp är en ganska ovanligt vanlig form, en lång korv fylld med kattmynta av en extra god sort och korven har en form som gör att den faktiskt rullar lite roligare än andra långa former.
Tyget lockar till att bita i och det hjälper även den goda kattmyntan till med. Tyget är även öko-tex certifierad vilket betyder att det är godkänt för husdjur och bäbisar att stoppa i munnen och bita i pga att det är fritt ifrån ohälsosamma kemikalier.

Tuggleksaker till katter med kattmynta. Furever Catlady Tuggleksaker till katter med kattmynta. Furever Catlady Tuggleksaker till katter med kattmynta. Furever Catlady

Den är ännu i teststadiet och om du har en tonåring till katt i åldern mellan 5-8 månader och vill testa denna i samband med att din katt ska byta tänder, skriv ett mail till: hello@furevercatlady.com så ska ni få vara med som våra testpiloter på dessa! 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *