Det här med att ragdollens färg utvecklas mer och mer….

….är något som har gett mig problem nu.

För några månader sedan skrev jag kontrakt med ett företag som ska tillverka och sälja merchandise med mina katter på och jag ville själv göra mina katter till illustrationer som de kan använda. Sagt och gjort, det har jag suttit med när tillfälle funnits och jag har rivit mig i håret ett par gånger för jag inte fått till katternas personlighet i bilderna, det är något jag inte ville tumma på.

Men så hände detta.
Lillasyster Noodle har ju växt upp mer medan bilderna skapas och nu ser hon ju inte alls ut som hon gjorde när jag ritade hennes bild!!?? BAAAAAAHHH
Det var bara att plocka bort all färg i hennes ansikte och börja rita nytt.

Ovan ser ni alla illustrationerna tillsammans 🙂
Svar JA, det var jobbigt och roligt att göra dom.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *