VetZoos prenumerationstjänst har räddat oss

Feliway friends hos Vetzoo.se

Jag har varit väldigt öppen med de problem vi hade med Kanel för ett tag sedan när hon hade en svår period då hon kissade på andra ställen än i toalådorna. Pga stress av flytt och att hon nu skulle börja bo med en liten människobäbis tog hårt på henne.

Jag satte in Feliway Friends i huset i samband med medicinering med Cystophan som jag sen kunde minska och ta bort ganska snabbt. Feliway fick stanna för jag märke sådan stor skillnad på henne med de i uttagen.

Sedan missade jag att beställa refiller i tid och HELVETET BRÖT LOSS!
En vecka hann gå med tomma behållare och jag märkte enorm skillnad i Kanels strassnivå och även hur Muffin passade på att ge sig på henne när hon var som svagast.
Då bestämde jag mig för att starta en prenumeration på Feliway hos Vetzoo.se och jag är så oerhört tacksam att detta fanns för jag är ibland hopplös med minnet på såna saker som jag bara gör då och då.

Feliway friends

Läs mer om prenumerationer på Vetzoo.se här och glöm inte att använda min rabattkod som ger 10% rabatt på alla dina köp!
Använd kod: fjarilflickans10

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *