En Josie och 9 katter tackar hela världen för stöd

September kom och gick, det är svårt att tro att det bara var 30 dagar för det kändes som 4 månader.

Inte alla har följt med vad som hänt oss den senaste månaden men vi vill fokusera på framtiden nu och inte se bakåt. Nu har vi alla fått komma till säkerhet och bor i ett supergulligt hus som vi redan efter en vecka känner oss hemma i.

Huset vi bor i nu har vi kattälskare över hela världen att tacka för då det var pga alla som donerade till oss som jag ens fick denna möjlighet. Jag är upp över öronen tacksam och kommer jobba hårt för att låta varenda person få valuta för detta.

Nu kommer bloggen att återgå till det normala igen och detsamma gäller vårt Instagramkonto såklart 🙂 Tack för stödet!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *