Kattungarna har fått riktig kattsand

Äntligen!(!!!)
Det jobbigaste med att använda papperspellets till kattungarna är att det inte är lika lätt att städa som klumpbildande sand. Nu är de 7 veckor gamla och har äntligen fått Cattia kattsand som jag alltid använder till mina vuxna.

Vet ni vad jag skulle önska? Eller finns det kanske redan…. en metallsked med skåror i. Jag tycker det är enklare att rensa deras låda med en matsked men det enda dumma är att sanden inte faller igenom den.
Är det nu ska jag sätta mina kreativa fingrar i bruk och borra hål i en helt vanlig matsked kanske??

Cattia kattsand till kattungarna

Cattia kattsand från Best Friend är den enda sanden som kan klumpa fertil kattkiss så snabbt och klumparna blir så fasta. Kan verkligen rekommendera den varmt.

Nu är det dags för kattungarna att börja få springa fritt i huset så jag hoppas dom kan börja gå i de större toalådorna eftersom de nu kommer känna igen sanden. Annars blir det nog några olyckor fram tills de lär sig 😀

Delta i diskussionen

  1. Hej J0sefin
    Tack för tipset om Catia. Vi har nu använt det i 1 år och jag är jättenöjd. Jag använder gummihandskar och plockar upp klumparna, tycker det är bättre än skopa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *